Thursday, June 9

fesyen bertudung vs xbertudung ?




hari nih..aku nk citer pasal fesyen bertudung vs xbertudung n pandangan org terhadap gadis2 bertudung...aku rasa skrang nih blh tahan hot jgak topik nih kan2 ??


sekadar gambar hiasan :p


okehh2 back to the topic :p
smalam tengah boring2 aku layanlah facebook mcm biasa...tengah dok korek2 facebook tuh aku termasuk kat 1 fanpage nih....adoii mmang sentap giler kot jiwa raga aku nih bile terbaca komen2 kat fanpage tuh (even ada y xdek kna mngena ngn aku..terasa jgak oii..)...fanpage tuh diwujudkan semata2 nk mngutuk gadis2 bertudung... hello....korang rasa patut ke fanpage2 mcm tuh..perluke ??

haishhh...
adeke patut dieorang cakap pompuan bertudung nih sbab ikot trend fesyen n bkan sebab ikhlas......nih cek nk habaq mai cikit...even kalau xikhlas sekali pon skrang2nya tutup aurat jgak kn... y penting xlanggar syariat islam..n bile dah lama2 pkai bnda xikhlas 2 akn jadi ikhlas..kan bagus tuh....so kte patut bersyukur n support bkn mengutuk @ mnghina.... so think positive k...



prinsip idop...yeyehh :p



oo aamm jayy..they are so howtt




cantik kn3 ??


hmmm...tapii...
lagi satu yg aku paling xpuas hati...ada jgak k pmpuan2 free hair (segelintir shaja bukan smua) yg kutuk2 pmpuan2 bertudung....macam2 kot aku baca...pakai tudung sanggul mcam sarang tebuan lah, pakai tudung semata mata nk tunjuk alim lah....masyaALLAH....
ape ke hei nye tuhh ??
hello...hello...helllo.....
even kteorang pakai apa macam fesyen (tudung only!!) sekali pon..sekurang2nya...kiteorang tutup aurat rambut...korang ade ke...ade ?? (erk..kasar nmpk..pang mau ?)
hmm...xkan sbab jeles kot oii... haha...:p ( kasar lagi..pang sedas! :p)
ok2..mmg haram if bertudung bersnggul tinggi nih...
tp....
cantik ke korg kalu kutuk2 kaum sendri..comel ke korg mnghina kaum sendri ??
so....tepuk dada tanyala selera ataupon ukur baju kat badan sendiri 2 dulu k...

ok2..maybe aku paham motif wujudnya fanpage2 ntah pape nih sebab korg nk tegurkn...tp best ke tegur ngn cara2 mcm tuh....macho ke...style ke korang...??
haishhh.. aku rasa xpyah la kot...




hmm ??